Γυναίκα

Οι νέες τάσεις μόδας του 2019 και πως θα τις συνδυάσουμε

Οι νέες τάσεις μόδας του 2019 και πως θα τις συνδυάσουμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όταν έρχονται οι νέες τάσεις μόδας στην επιφάνεια, δεν σημαίνει ότι αποχαιρετούμε παντελώς τις παλαιότερες. Πολύ συχνά, τα παλιά στιλ επιστρέφουν  ή παραμένουν επίκαιρα. Και ενώ σας παρουσιάζουμε τις νέες ιδέες για το 2019, αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι ξεφορτωνόμαστε όλα όσα αγαπήσαμε την προηγούμενη χρονιά!

1. Βάλτε τα sneakers στο πλάι

Δεν τα βγάλαμε από τα πόδια μας εδώ και κάμποσες σεζόν, αλλά τα sneakers του «μπαμπά» με λογότυπα ή τις υπογραφές σχεδιαστών δεν είναι ο μόνος τύπος αθλητικού παπουτσιού που μας βοηθάει να προσθέσουμε μια σπορ αίσθηση στο ντύσιμό μας.

Αντικαταστήστε με κομψά, λαμπερά αθλητικά

Μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε τα νάιλον υφάσματα και τα  αθλητικά ρούχα με ένα ζευγάρι κάλτσες και τα λαμπερά αθλητικά από τη Nike, την Adidas ή τη Reebok. Υπάρχουν τόσα πολλά φρέσκα χρώματα που προσθέτουν ένα στοιχείο έκπληξης. Φορέστε τα όπως η Bella Hadid με σπορ παντελόνια και ποδηλατικά σορτς.

2. Αφήστε στην άκρη για λίγο τα animal prints

Η τάση για τα animal prints και ειδικά τα λεοπάρ, θα είναι πάντα εδώ. Αλλά όταν υπάρχει ένα νέο print, μπορούμε να αφήσουμε στις ντουλάπες μας για λίγο τα  αγαπημένα μας κομμάτια και να τα ξαναβγάλουμε αργότερα στην κυκλοφορία!

Αντικαταστήστε τα με Tie-Dye

Το στιλ των σέρφερ που δαμάζουν τα κύματα φαίνεται ότι έχουν δώσει έμπνευση στις κολεξιόν της άνοιξης του 2019 και μας φέρνουν την επιστροφή της τεχνικής tie-dye.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι παιδιά και δεν θα τα αποχωριστείτε το επόμενο διάστημα.

3. Ξεχάστε το στιλ από κορυφής έως ονύχων…  τζιν!

Έχουμε δει τόσες πολλές επαναλήψεις του denim πάνω στο denim όλη την προηγούμενη χρονιά, που δεν πάει άλλο! Αν βέβαια, το αγαπάτε πολύ, κρατήστε μόνο τα βασικά: δηλαδή, τζιν παντελόνι και πουκάμισο.

Αντικαταστήστε το με τζιν αλλιώς!

Δοκιμάστε τζιν σε άλλο χρώμα με πρώτο και βασικό στην απόχρωση του χακί, του μπεζ ή του χάλκινου. Συνδυάστε με ένα απλό λευκό T-shirt.

4. Κλείστε τα ρούχα σας από φωσφοριζέ neon στην ντουλάπα σας

Αφήστε όλα τα ρούχα και τα παπούτσια σας σε λαμπερά, φωσφοριζέ neon χρώματα, κίτρινο, φούξια ή πράσινο και φυλάξτε τα για άλλη φορά! Δεν χρειάζονται για να ξεχωρίσουμε…

Αντικαταστήστε τα με σορμπέ αποχρώσεις

Το 2019, οι γυναίκες θα επιλέξουν τις αποχρώσεις του ροδάκινου, του φιστικιού και του απαλού κίτρινου για να εντυπωσιάσουν. Αυτά τα χρώματα είναι πιο απαλά, γλυκά και ταυτόχρονα «ζουμερά» λαμπερά και φυσικά πιο θηλυκά.

5. Τέλος για τις παγιέτες!

Οι πούλιες και οι παγιέτες κατέκλυσαν τις βιτρίνες και τις ντουλάπες μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Και παρόλο που θα είναι πάντα διασκεδαστικές για το ντύσιμό μας, υπάρχει τώρα ένα καινούργιο γυαλιστερό ύφασμα που κάνει την εμφάνισή του και μπορεί να δουλέψει ακόμη και από τις 9 έως τις 5!

Αντικαταστήστε με λαμέ

Τα ρούχα από λαμέ υφάσματα είναι ένας απλός τρόπος για να προσθέσουμε γυαλιστερή υφή στην εμφάνισή μας και αν σας αρέσουν τα μεταλλικά αξεσουάρ, τώρα μπορείτε να τα φορέσετε άφοβα!  να βγεις όλα έξω και να βάλεις το στυλ αυτό στο στυλ .

8. Αφήστε το skinny τζιν σας να… ξεκουραστεί

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος να συνεχίσετε να φοράτε το στενό σας τζιν που πιθανόν να κολακεύει τέλεια τη σιλουέτα σας, ήρθε η στιγμή να στραφείτε προς κάτι φρέσκο που ταιριάζει απόλυτα με το κλασικό σας λευκό μπλουζάκι ή πουκάμισο.

Αντικαταστήστε το με παντελόνια cargo

Κοιτάξτε στο παρελθόν τις ποπ σταρ και δοκιμάστε ένα φαρδύ cargo παντελόνι, όπως αυτό που φορούσε η Gwen Stefani, το πάλαι ποτέ!  Είτε προτιμήσετε το πράσινο είτε το χακί ή στα χρώματα παραλλαγής, θα νιώσετε την ανάγκη… να το φορέσετε με τα ψηλοτάκουνά σας ακόμη και για βραδινή έξοδο!

9. Τα crop top ανήκουν στην… ιστορία

Επιλέγοντας ένα crop top με τους σέξι υπαινιγμούς του, μπορεί να σας έκανε να αισθανθείτε τολμηρή και να ενίσχυε την αυτοπεποίθησή σας, όπως το κλασικό σχίσιμο στα πόδια. Να όμως, που έχουμε νέες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν.

Αντικαταστήστε τα με ανοίγματα στη μέση ή στους γοφούς

Τα σχισίματα ή τα ανοίγματα στους γοφούς ή στη μέση σε βραδινά φορέματα, στα σακάκια ή στις φόρμες προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στις μίνιμαλ γραμμές. Επιλέξτε ποιοτικά υφάσματα και συμπληρώστε με πολυτελή αξεσουάρ luxe, έτσι ώστε η εμφάνισή σας να δείχνει «ανεβασμένη» και όχι ευτελής.

10. Κρεμάστε το σακάκι στην ντουλάπα σας

Ενώ το καλοραμμένο σακάκι σας είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας και δεν πρέπει ποτέ να το πετάξετε, βρήκαμε μια νέα πρόταση, που έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα του στιλ.

Αντικαταστήστε το με μακρύ γιλέκο

Τα υπερμεγέθη γιλέκα επιτρέπουν να αναδείξετε λίγο περισσότερο το ένδυμα που φοράτε από μέσα. Είναι ευκολοφόρετα, προσθέτουν όγκο στην εμφάνισή σας, αλλά χωρίς να καταστρέφουν τη σιλουέτα σας, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο για τον σωματότυπό σας.

ΠΗΓΗ WomanIdol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X