Γυναίκα

Πάντα σικάτη με μακριά φούστα

Πάντα σικάτη με μακριά φούστα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι μακριές φούστες εξακολουθούν να είναι στη μόδα χειμώνα-καλοκαίρι. Είναι άνετες έχουν  στιλ και ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σώματα και τις ηλικίες. Φοριέται για casual, αλλά και για επίσημες εμφανίσεις.

Είναι ένα ρούχο που μπορείς να το βάλεις με ίσιο παπούτσι τύπου μπαλαρίνα, με αθλητικό, με μπότα, με καουμπόικη μπότα, με ψηλό τακούνι, με πέδιλο και με σαγιονάρα.

Πολύ ωραίος και φίνος συνδυασμός είναι με πουκάμισο. Και αυτό φοριέται και για σπορ αλλά και βραδινό. Με ένα tshirt, και κοντό δερμάτινο jacket,  με ένα πουλόβερ, σκέτο για απλό και με κεντήματα για πιο καλό. Μεγάλο ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ, ζώνη και κοσμήματα.

Όποιο συνδυασμό και αν διαλέξεις είσαι καλοντυμένη όπου και αν πας με μια μακριά φούστα.

Ας πάρουμε μερικές ιδέες

White button-down shirt + beige wrap maxi skirt + beige sandals :: Printemps-été Paris :: Pascal M...

58 Looks From Carolina Herrera Lim Fall 2018 NYFW Show – Carolina Herrera Lim Runway at New York Fashion Week 58 Looks From Carolina Herrera Lim Fall 2018 NYFW Show – Carolina Herrera Lim Runway at New York Fashion Week

 

Ralph Lauren, Not to sure about the gold belt, but love it, TG

 

What I wanted my Mom to wear on my wedding. maybe there's another event i can get her to wear something like this!

Smart casual dress code can be very tricky, but useful for many different occasions. Here’s a complete guide on how to dress smart with loads of outfit ideas for every body type. #dressing #fashion #clothing #clothing #fashionstyles #dressingsmart #smartcasuals #dresssmart #smartcasualdresscode #trendyfashion #trendingfashion

Images of :: gown gorgeousness - Fieldstone Hill Design sweater and a fabulous skirt...comfortable

 

Δυο τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου jogger παντελόνι!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X