Γυναίκα

Πως θα συνδυάσετε τις μπότες με τα φορέματα

Πως θα συνδυάσετε τις μπότες με τα φορέματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι μπότες κυριαρχούν κάθε χειμώνα, είναι ζεστές, άνετες και ταιριάζουν με πολλά σύνολα. Όταν μάλιστα συνδυαστούν με φορέματα, τότε μας χαρίζουν εμφανίσεις με χαρακτήρα και στιλ.

Ας δούμε ποιες μπότες ταιριάζουν ανάλογα με το μήκος του φορέματος

Οδηγός: Ποιες μπότες ταιριάζουν ανάλογα με το μήκος του φορέματος;

Με μίνι

Συνδυάστε το μίνι μαύρο φόρεμα σας με ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο για ένα σέξι στιλ και σοφιστικέ  λουκ, που μπορείτε να φορέσετε  παντού (ανάλογα με το στιλ του φορέματος αλλά και το ύψος του τακουνιού της μπότας).

Φυσικά, ένα μίνι φόρεμα – είτε σε casual είτε σε πιο επίσημη γραμμή, ταιριάζει άψογα και με μπότες μέχρι το γόνατο ανεξαρτήτως από το αν είναι ίσιες, με μέτριο ή και πιο ψηλό τακούνι.

Με μίντι

Το μίντι μήκος σε φούστες και φορέματα έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια – και αποτελούν εξαιρετική επιλογή και κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα μίντι φόρεμα με όλων τον ειδών της μπότες, αλλά ο απαράμιλλος συνδυασμός είναι με μπότες μέχρι το γόνατο που αποπνέει… γαλλική κομψότητα!

Με τα μίντι φορέματα και ανάλογα με τον σωματότυπό σας, μπορείτε να φορέσετε και μποτίνια με μέτριο ή πιο ψηλό τακούνι, κατά προτίμηση.

 

Με μάξι

Με ένα μακρύ φόρεμα, μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε μπότα προτιμάτε, απλά σας συστήνουμε να αποφύγετε της βαριές και με πτυχές, που μπορεί να δώσουν έναν όγκο που δεν επιθυμούμε.

Αντιθέτως, μια στενή, μπότα και μάλιστα πάνω από το γόνατο, θα έχει διπλό ρόλο, καθώς θα προσφέρει αυτή τη ζεστή αίσθηση που αναζητάμε τις πιο ψυχρές μέρες του έτους, ενώ ταυτόχρονα θα δείχνει απόλυτα chic.

Αν νιώθετε τολμηρές, μπορείτε σε αυτήν την περίπτωση να καθιερώσετε και το cowboycore trend, και να συνδυάσετε το maxi φόρεμα σας με μπότες εμπνευσμένες από την… Άγρια δύση!

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X