Γυναίκα

Σπασμένο νύχι… 4 συμβουλές

Σπασμένο νύχι… 4 συμβουλές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όσο κοντύτερα είναι τα νύχια μας, τόσο πιο δύσκολο είναι να σπάσουν. Μία λάθος κίνηση κατά το πλύσιμο των πιάτων ή στον υπολογιστή έχει σαν αποτέλεσμα να σπάσει ένα νύχι.

Σημαντικό ρόλο στο να μην σπάσουν τα νύχια παίζει ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τη λίμα. Προτιμήστε μία πλαστική που δεν είναι τόσο σκληρή, όσο η μεταλλική και λιμάρετε μόνο προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τι κάνουμε αν σπάσουμε ένα νύχι:

1.Πρέπει να το κόψουμε όσο πιο κοντό γίνεται. Καλό θα ήταν να κοπούν όλα το ίδιο

2. Κόβουμε ένα κομμάτι χαρτί από το φίλτρο του καφέ λίγο μεγαλύτερο από το σπάσιμο. Περνάμε πάνω σε όλη την επιφάνειά του νυχιού, σκληρυντικό νυχιών. Απλώνουμε στο νύχι το φίλτρο, πιέζοντας ελαφρά ώστε να σταθεροποιηθεί. Περνάμε ακόμα ένα στρώμα διάφανο σκληρυντικό και περιμένουμε να στεγνώσει. Αφού στεγνώσει εντελώς, βάφουμε με το χρώμα της αρεσκείας μας μια-δυο φορές.

3. Αν τα νύχια είναι ξηρά και τους λείπει η ενυδάτωση, είναι πολύ πιο εύκολο να σπάσουν. Καλό είναι λοιπόν, να βάζουμε ένα ενυδατικό προϊόν στα νύχια αλλά και στα πετσάκια κάθε βράδυ. Μια κρέμα χεριών που να περιέχει κερατίνη και κολλαγόνο, ακόμα και η βαζελίνη είναι ιδανικά για ένα μασάζ κάθε βράδυ.

4. Για να προστατεύσουμε τα νύχια μας αλλά και τα χέρια μας καλό είναι να φοράμε γάντια στις δουλειές που κάνουμε. Όπως αν πλένουμε οτιδήποτε, κάνουμε κηπουρικές δουλειές βάζουμε γάντια.

Μένουμε σπίτι: Αφήνουμε τις φόρμες στην άκρη και επιλέγουμε αυτό το item!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X