Γυναίκα

Τι είπε η 27χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή

Τι είπε η 27χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φτηνά τη γλίτωσε η 27χρονη καθηγήτρια Στέφανι Πέτερσον, που αναγνώρισε πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο μαθητή της, με την ποινή της να ανακοινώνεται σε μια πολύκροτη υπόθεση στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, η Στέφανι Πέτερσον είχε αναγνωρίσει τον Οκτώβριο πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον μικρό μαθητή, αλλά και πως του είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες της και περίμενε να ακούσει την ποινή της.

Η απόφαση του δικαστή Πολ Ζαμπράνο την έριξε στα… μαλακά, παρότι η μικρότερη προβλεπόμενη για τα δύο αδικήματα ποινή ήταν 5 χρόνια, αυτή καταδικάστηκε σε 3 μετά από συμφωνία που έγινε με την έδρα.

https://www.youtube.com/watch?v=N8qhnxtsqPA

Βέβαια, μετά την αποφυλάκισή της, η 27χρονη θα είναι υπό κατ οίκον περιορισμό για δύο χρόνια. Επίσης, το όνομά της θα αναγράφεται στην λίστα των ανθρώπων που έχουν προβεί σε σεξουαλική επίθεση.

Στο τελευταίο μέρος της υπόθεσης, η νεαρή καθηγήτρια, στην απολογία της, είπε: «Κάθε μέρα εύχομαι να μπορούσα να φωνάξω συγγνώμη. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τις ενοχές που νιώθω για αυτό που έγινε. Μία συγγνώμη δεν φτάνει να περιγράψει τα συναισθήματα μου. Θα συνεχίσω να λέω συγγνώμη μέχρι να πεθάνω».

Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή γιατί «έμοιαζε» στον πρώην της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X