Γυναίκα

Βάλτε το λευκό ρούχο στη ζωή σας

Βάλτε το λευκό ρούχο στη ζωή σας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι το λευκό ρούχο. Χαρίζει φωτεινότητα, ενώ κατέχει τον τίτλο του «μπαλαντέρ» καθώς μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε και να συνδυαστεί με όλα τα κομμάτια που υπάρχουν στη συλλογή σας.

Λευκό παντελόνι, ιδανικό για τα πρωινά στο γραφείο αλλά και τις απογευματινές και βραδινές σας βόλτες. Θα το συναντήσετε τόσο σε τζιν όσο και σε βαμβακερά ή λινά υφάσματα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ένα από το πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι το λευκό πουκάμισο, φοριέται ανεξαρτήτως στιλ, ηλικίας και προτιμήσεων. Μπορείτε να το φορέσετε κλασικά με παντελόνι και φούστες κάθε είδους και επίσης με το οποιοδήποτε πανωφόρι, πουλόβερ ή ζακέτα για τις ψυχρές μέρες και νύχτες. Είτε να το επιλέξετε για να κάνετε το πολυπόθητο layering ακόμα και την άνοιξη μέσα από ένα slip dress και μ’ ένα σακάκι από πάνω.

Η τελευταία λέξη της μόδας, όμως, είναι τα λευκά φανελάκια που θυμίζουν τα ανδρικά, ή αλλιώς tank tops. Συνδυάστε τα μ’ ένα καμπάνα λευκό, τζιν ή cargo παντελόνι και δημιουργήστε το απόλυτο μοδάτο λουκ.

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X