Γυναίκα

Τα λευκά ρούχα που φοριούνται όλες τις εποχές

Τα λευκά ρούχα που φοριούνται όλες τις εποχές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπήκε ο Σεπτέμβριος γυρίσατε από διακοπές και είστε μαυρισμένες, τονίστε λοιπόν το μαύρισμα σας με λευκά ρούχα. Δεν υπάρχει πιο αριστοκρατικό και κομψό σύνολο από ενα total white look.

Το λευκό  έχει πολλές αποχρώσεις. Το λευκό του πάγου, το λευκό της βανίλιας, το off white μέχρι και το λευκό το αστραφτερό. Ο πιο απλός τρόπος να ντυθείτε στα λευκά, είναι να επιλέξετε ένα λευκό φόρεμα, ένα λευκό κοστούμι ή ταγιέρ.

Από τους δρόμους της Κοπεγχάγης.. συνδυασμός λευκής μπλούζας με σακάκι και φαρδύ παντελόνι σε χυτή γραμμή // Η Πενέλοπε Κρουζ με total white εμφάνιση // Σκανδιναβικό στιλ: Γεωμετρικές γραμμές και λευκά sneakers

Φοριέται παντού από το γραφείο, τη βόλτα και την βραδινή σας έξοδο. Συνδυάστε το σύνολο σας με έντονα αξεσουάρ και χρωματιστή τσάντα και παπούτσια.

Μία εμφάνιση κλασική και επίκαιρη! Μίντι φούστα ή φαρδύ παντελόνι σε συνδυασμό με μπεζ αποχρώσεις δίνουν ένα στιλάτο αποτέλεσμα και για το γραφείο

Το λευκό πουκάμισο. Όλα συναινούν ότι για να «χτίσετε» μία τέλεια ολόλευκη εμφάνιση αλλά και για να αναδείξετε το μαύρισμά σας λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, ένα λευκό πουκάμισο είναι ό,τι πρέπει!

Το λευκό πουκάμισο είναι το απόλυτο κομμάτι για μια total white εμφάνιση

Οι λευκές παντελόνες  δίνουν πολλές επιλογές. Συνδυάστε ένα τοπ, ένα αμάνικο μακό μπλουζάκι ή ακόμη κι ένα κοντό γιλέκο και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας για ένα λευκό αποτέλεσμα για το πρωί ή και το βράδυ.

Οι φαρδιές παντελόνες είναι της μόδας! Στο απόλυτο λευκό λουκ είναι τέλειες και για το γραφείο ή το βράδυ

ΠΗΓΗ: www:womanidol.gr

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X