Σχόλια

Η Ελενα Ακρίτα “καρφώνει” αγρίως τον αυτοθαυμαζόμενο Γιώργο Κύρτσο

Η Ελενα Ακρίτα “καρφώνει” αγρίως τον αυτοθαυμαζόμενο Γιώργο Κύρτσο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καβάλησε τον Πήγασο ο Γιώργος Κύρτσος, αλλά δεν πρόλαβε να απογειωθεί. Τον καθήλωσε στο έδαφος η Ελενα Ακρίτα. Και ξέρετε με τι; Με ένα ως το οποίο ο Γιώργος Κύρτσος μέσα στον αυτοθαυμασμό του έγραψε σαν.

Ο Ευρωβουλευτής της  ΝΔ ίππευσε το μυθικό Πήγασα με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου. Σε ανάρτησή του στο twitter, με την οποία θέλησε να προωθήσει το βιβλίο του «Στον λαβύρινθο της πανδημίας» έκανε ένα…σεμνό  σκαρίφημα των ικανοτήτων του γράφοντας: «Σαν πολιτικός ιεραρχώ σωστά τα θέματα, δεν ωραιοποιώ. Σαν δημοσιογράφος έχω σωστό timing. Σαν επιστήμονας κινούμαι σε υψηλά επίπεδα τεκμηρίωσης, ανάλυσης. Δημιουργία υπό πίεση χρόνου».

Ομως η…σεμνότητα του πολιτικού, του δημοσιογράφου και του επιστήμονα (τρεις στη συσκευασία του ενός) εκτιμήθηκε δεόντως και προκάλεσε πολλά σχόλια. Μεταξύ αυτών και της Ελενας Ακρίτα η οποία των κατεβάζει από τον Πήγασο με ένα απλό ως.

«Ικανοποιημένη με το νέο μου βιβλίο «Το σκισμένο τούλι» (408 σελίδες, Διόπτρα). Ως (και όχι “σαν”) συγγραφέας γράφω τόσο υπερτέλεια που θα με ζήλευε κι ο Ντοστογέφσκι. Ως δημοσιογράφος έχω την πένα την γ….η που μού τη ζητάνε κι από άλλα κράτη. Ως ξανθιά έχω άλλο επίπεδο πιο άνωθεν και πιο εκατερωθεν φτου σκόρδα. Δημιουργία υπό πίεση χρόνου, το έγραψα όλο σε πέντε λεπτά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X