Καιρός

Καιρός – Αρναούτογλου: Τσικνοπέμπτη με βροχές και χιόνια (βίντεο)

Καιρός – Αρναούτογλου: Τσικνοπέμπτη με βροχές και χιόνια (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με καλό καιρό, αλλά και βροχές στα βόρεια θα κυλήσει η Τετάρτη με τον Σάκη Αρναούτογλου να τονίζει παράλληλα ότι την Τσικνοπέμπτη θα έχουμε νέα επιδείνωση.



Ειδικότερα, από το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε καλό καιρό αλλά και λίγα σύννεφα στο νότιο Ιόνιο στα ΝΑ του Αιγαίο και στη Θράκη. Από το μεσημέρι όμως και μετά σε Πελοπόννησο, στη Βόρεια Στερεά και την Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε μπόρες και χιόνια στα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί, αλλά στη Μακεδονία θα βρέξει εκ νέου. Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι στους 17 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 στα νότια και από 10 έως 17 βαθμούς στα βόρεια. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 και στα ανατολικά θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια από το πρωί και λίγες συννεφιές. Η θερμοκρασία από από 8 έως 17 βαθμούς.



Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε εναλλαγές του ήλιου με σύννεφα και από το απόγευμα θα δυναμώσουν οι μπόρες στο νομό. Η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.

Την Τσικνοπέμπτη, θα έχουμε άστατο καιρό κυρίως στη Μακεδονία, αλλά και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Ειδικότερα θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και χιονόνερο με χιόνι σε ορεινές περιοχές στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία.

Μπόρες χιονιού θα έχουμε και στα ορεινά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας. Πάντως από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα γίνει πιο άστατος στη δυτική Ελλάδα και οι μπόρες θα παραμείνουν στη Μακεδονία και την Θράκη. Το βράδυ, επίσης, της Τσικνοπέμπτης θα έχουμε άστατο καιρό στα ανατολικά νησιωτικά της χώρας.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X