Καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» Αρναούτογλου για τη νέα κακοκαιρία – Πού θα το «γυρίσει» σε χιόνι

Καιρός: «Καμπανάκι» Αρναούτογλου για τη νέα κακοκαιρία – Πού θα το «γυρίσει» σε χιόνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καιρός: Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας για τη νέα σφοδρή κακοκαιρία.

Με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λίγο προσοχή στη Δυτική Μακεδονία (Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά) καθώς θα το “γυρίσει” σε χιόνι με πολύ δυνατό άνεμο χοντρικά με τα 22:00-23:00 απόψε το βράδυ Δευτέρα 7/2 και μετά. Λεπτομέρειες όσον αφορά στα αναμενόμενα υψόμετρα και τα ύψη χιονιού καθώς και τη διάρκεια των χιονοπτώσεων στη δυτική Μακεδονία και όχι μόνο, στο βίντεο του καιρού της ΕΡΤ3! Καλή συνέχεια και λίγο προσοχή στους ανέμους την Τρίτη!».

Μέχρι το μεσημέρι στο νότιο Ιόνιο, στην Στερεά, στην Εύβοια, στη ΝΑ Θεσσαλία στη Μαγνησία, στην Χαλκιδική, στη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν συννεφιές και μπόρες βροχής αλλά και χιονιού.

Στο Αιγαίο έως και την Κρήτη ο καιρός θα είναι άστατος και θα έχουμε διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες.

Στην Αττική την Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 400 μέτρα και πάνω, ενώ χρειάζεται προσοχή στους ανέμους. Η θερμοκρασία από 7 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε χιονοπτώσεις βροχές και χιόνια πάνω από τα 300 μέτρα χωρίς κάτι αξιόλογο, ενώ από το μεσημέρι θα έχουμε βελτίωση των φαινομένων, αλλά πάντα με ισχυρούς ανέμους. Η θερμοκρασία από 5 έως 9 βαθμούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X