Καιρός

Καιρός: Νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή

Καιρός: Νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καιρός: Αύριο Παρασκευή (29/3/2024) αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις, σύμφωνα με το Meteo. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια και άνεμοι έως 4-5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 5 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και τοπικά στα νότια έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X