Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: «Πασπάλισμα» χιονιού στην Πάρνηθα – Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο

Σάκης Αρναούτογλου: «Πασπάλισμα» χιονιού στην Πάρνηθα – Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει ο καιρός της Πέμπτης (16/11/2023), ενώ σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, θα έχουμε κάποια μεμονωμένα φαινόμενα.

Ειδικότερα από το πρωί θα έχουμε στα ΝΝΑ βροχές σε βόρεια Εύβοια και ΝΑ Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα.

Από το μεσημέρι και μετά συννεφιές και λίγες βροχές θα έχουμε στα ΝΑ της Πελοποννήσου και στην Κρήτη. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά παντού και λίγα σύννεφα χωρίς φαινόμενα στη βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς στα κεντρικά, στους 14 με 19 στα βόρεια, στους 23 στα νότια, στους 22 βαθμούς στα δυτικά και στους 18 βαθμούς στα ανατολικά.

Στην Αττική, θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια από το πρωί και από το μεσημέρι και μετά ίσως έχουμε μια μικρή πιθανότητα για βροχές στα βόρεια της Αττικής. Η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος από το πρωί και μέσα στην ημέρα λίγες συννεφιές. Η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς.

Την Παρασκευή, συννεφιές θα έχουμε στα βόρεια με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε άστατο καιρό στο Ιόνιο και την Ήπειρο και τη νύχτα νέες περισσότερες βροχές στα ΒΔ και Δυτικά τμήματα της χώρας.

Το Σάββατο, οι βοριάδες θα ενισχυθούν και τα φαινόμενα θα μεταφερθούν από τα δυτικά προς τα ΒΑ και τα ΝΑ της Ελλάδας. Χιόνια και μάλιστα με πυκνή χιονόπτωση θα έχουμε στη δυτική Μακεδονία και σε περιοχές πάνω από τα 1000 μέτρα.

Μέχρι αργά το απόγευμα πάντως ο καιρός θα ανοίξει. Αλλά και πάλι τη νύχτα προς τα ξημερώματα ακόμη και στην Πάρνηθα ίσως έχουμε (για πολύ λίγο) το πρώτο πασπάλισμα χιονιού.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος στα ανατολικά.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X