Κοινωνία

20 χρόνια φυλακή στον παιδεραστή που είχε πάει «διακοπές» με 14χρονη, με τις «ευλογίες» της μητέρας της

20 χρόνια φυλακή στον παιδεραστή που είχε πάει «διακοπές» με 14χρονη, με τις «ευλογίες» της μητέρας της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι χρόνια φυλακή στον επιχειρηματία -παιδεραστή από το Βόλο που είχε πάει «διακοπές» στην Κέρκυρα με 14χρονη, την οποία παρουσίαζε ως κόρη του. 

Από τη στάση όμως της ανήλικης κοπέλας και τις αντιστάσεις που πρόβαλε στις «ορέξεις» του 56χρονου, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του, οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, είχαν και τις «ευλογίες» της 40χρονης μητέρας της 14χρονης, που της επιβλήθηκε, χθες, κάθειρξη 12 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το χρονικό

Ο εύπορος επιχειρηματίας που διατηρεί Σούπερ Μάρκετ στη Νέα Ιωνία, φέρεται να πήγε για ολιγοήμερες διακοπές στην Κέρκυρα (Ιουλ 2017) και διέμεινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή «Κανόνι» , έχοντας μαζί του την 14χρονη την οποία παρουσίασε ως στενή του συγγενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου άκουσε φωνές από το δωμάτιο που έμενε ο 55χρονος και η 14χρονη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Βολιώτης επιχειρηματίας, φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά η 14χρονη προέβαλλε αντίσταση και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Η 14χρονη είναι μέλος μιας εξαμελούς οικογένειας από τη Ν.Ιωνία η οποία ζει στην ανέχεια και εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από την «φιλευσπλαχνία» του 55χρονου επιχειρηματία ο οποίος εξυπηρετούσε τις ανάγκες τις οικογένειας.

Ως αντάλλαγμα φέρεται να εξασφάλισε την σιωπηρή συναίνεση τουλάχιστον της μητέρας, προκειμένου να έχει την συντροφιά της 14χρονης, ενώ φέρεται να είχε ασελγήσει και στην μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, που σήμερα είναι 18 ετών.

Ο επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η μητέρα της κοπέλας είχε παραδεχτεί στον εισαγγελέα ότι γνώριζε για τη σχέση και συναίνεσε για να μεταβεί η κόρη της με τον 55χρονο στην Κέρκυρα.

Ο 55χρονος, συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από το νησί, έχοντας μαζί του και τη 14χρονη.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Σοκ στην Κέρκυρα – 55χρονος παιδόφιλος έκανε «διακοπές» με 14χρονη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X