Κοινωνία

75.000 μάσκες σε 1.500 ιδιωτικά ιατρεία της Αθήνας από δωρεά!

75.000 μάσκες σε 1.500 ιδιωτικά ιατρεία της Αθήνας από δωρεά!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

75.000 μάσκες συνολικά, αλλά και ισάριθμα γάντια, απέστειλαν σε 1.500 ιατρεία της Αθήνας η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με στόχο να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες προστατευτικού υλικού για τις ανάγκες των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Επίσης, το επόμενο χρονικό διάστημα θα διαθέσουν χιλιάδες αντισηπτικά ατομικής χρήσης.

Οι μάσκες  και η απαραίτητη λειτουργία των ιατρείων

Ο ΙΣΑ επισημαίνει ότι η Πολιτεία πρέπει να αξιοποιήσει το ιατρικό δυναμικό, για να συγκροτήσει ένα δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που θα καλύψει τις ανάγκες των ασθενών όπως και να διασφαλίσει την προστασία του σε όλες τις Δομές Υγείας.

Online… ξόρκισμα του κορονοϊού! Αμέτρητες προσφορές και δωρεάν μεταφορικά

«Τα ιατρεία πρέπει να μείνουν ανοιχτά, για να διασφαλιστεί η παρακολούθηση των κρουσμάτων κορονοϊού με ήπια συμπτωματολογία, καθώς και των χρονίως πασχόντων. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε κυβέρνηση και φορείς προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, με αφορμή την αποστολή υγειονομικού υλικού στις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X