Κοινωνία

Αεροδρόμιο στην Πάτμο

Αεροδρόμιο στην Πάτμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πλησιάζει η ώρα να αποκτήσει αεροδρόμιο η Πάτμος. Ο Ελληνομεξικάνος επενδυτής Ρικάρδος Φαρία- Νικολόπουλος είναι διατεθειμένος να επενδύσει για την κατασκευή του.  Ο γιος του Αντόνιο Φαρία έχει κάνει ήδη την πρώτη επένδυση αγοράζοντας μεγάλη έκταση για ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου σε παραλία του νησιού.

Ο Ρικάρδος Φαρία- Νικολόπουλος  έχει κατασκευάσει και άλλα αεροδρόμια σε άλλες χώρες, έχει και αεροπορική εταιρεία με μικρά ολιγοθέσια αεροπλάνα, ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το “Βήμα της Κω” είπε ότι θέλει να το κατασκευάσει με δικά του χρήματα . Ήρθε στην Πάτμο και τη λάτρεψε και θα το κάνει το αεροδρόμιο, με πολύ αγάπη. Σε αυτό οφείλεται και η συνάντηση του με τον δήμαρχο κ. Στόικο.

Όπως είπε ο δήμαρχος “είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνάντηση, τη σοβαρότητα του επενδυτή και τις δηλώσεις του για τη δημιουργία του αεροδρομίου και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διευκολύνω σε αυτή την επένδυση. Εξάλλου στο 13ο περιφερειακό συνέδριο που έγινε στη Ρόδο για την ανάπτυξη της περιφέρειας μας, στην εισήγηση μου είχα σε προτεραιότητα τη δημιουργία αεροδρομίου στο νησί μας”.

Πηγή: defence-point.gr

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X