Κοινωνία

Άγιος Στέφανος: Συνελήφθη οδηγός ταξί για βιασμό 19χρονης

Άγιος Στέφανος: Συνελήφθη οδηγός ταξί για βιασμό 19χρονης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ ένας οδηγός ταξί μετά από καταγγελία για βιασμό 19χρονης κατά τη διάρκεια κούρσας το βράδυ της Κυριακής (17/9/2023) στον Άγιο Στέφανο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το περιστατικό συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου όταν η 19χρονη μαζί με μια 22χρονη επιβιβάστηκαν σε ταξί στην πλατεία Δροσιάς, λίγο πριν από τις 12 για να μεταβούν στα σπίτια τους στον Άγιο Στέφανο.

Στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου, αποβιβάστηκε η 22χρονη και ο δράστης με τη 19χρονη συνέχισαν τη διαδρομή μέχρι το σπίτι της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο οδηγός ταξί στάθμευσε το όχημα σε άγνωστη οδό, κοντά στην οικία της, την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια της και τη βίασε.

Μετά από έρευνα προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου με τη συνδρομή των ειδικών ομάδων της Υ.Α.Β/Α.Α., και από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, προέκυψε ως δράστης του βιασμού. Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από το θύμα κατόπιν επίδειξης φωτογραφίας του.

Η 19χρονη εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου επιβεβαιώνοντας με περισσότερες λεπτομέρειες τα καταγγελλόμενα. Εξετάστηκε επιπλέον από ιατροδικαστή και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση κλινικής εξέτασης, δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις στο σώμα της. Τα ρούχα της κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δ.Ε.Ε. για εργαστηριακή τους εξέταση.

Ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε στα Άνω Λιόσια και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Διονύσου, με τη συνδρομή της ειδικής ομάδας της Υ.Α.Β.Α.Α. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου ενώ το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X