Κοινωνία

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, αφέθηκε ο 52χρονος οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από καταγγελία επιβάτιδας για απόπειρα βιασμού στα Άνω Λιόσια.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος, που απολογήθηκε ενώπιον της 17ης Τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται διαψεύδοντας όσα κατήγγειλε σε βάρος του η 53χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην ΕΛΑΣ η 53χρονη, ο οδηγός μόλις το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα της διαδρομής του, στα Άνω Λιόσια, δεν άνοιξε τις πόρτες και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται πως η πράξη δεν ολοκληρώθηκε, γιατί άρχισε να φωνάζει.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ

Ανακοίνωση για το περιστατικό καταγγελίας στα Άνω Λιόσια από επιβάτιδα, σε βάρος οδηγού λεωφορείου, ο οποίος βάσει αυτής προσήχθη, εξέδωσε η ΟΣΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο.

Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X