Κοινωνία

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Τον ξυλοκόπησαν επενδυτές

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Τον ξυλοκόπησαν επενδυτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγχονισμού του 50χρονου στο Μοσχάτο, η οποία και έγινε, όπως παραδέχθηκε η 47χρονη γυναίκα κάτω από δική της πίεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος για την εκπομπή «Live News» του Mega, οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή του 50χρονου λογιστή – ασφαλιστή και σε άλλες απάτες, με τους εξαπατηθέντες από τη δράση του να «αγγίζουν» τους 25 και το συνολικό ποσό να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ, αναφέρουν, το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε επεισόδιο ξυλοδαρμού στο μαγαζί του 50χρονου θύματος στην Καλλιθέα. Άτομα, που είχαν επενδύσει χρήματα, έσπευσαν στο μαγαζί του και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία.

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η σύζυγός του 50χρονου είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, και αφού πήρε τα χρήματα, έφυγε για την Αλβανία.

Μοσχάτο απαγχονισμός: Ραγδαίες εξελίξεις και απάτες 2 εκατ. ευρώ

Ο 50χρονος φέρεται να είπε στους πελάτες του «καταστραφήκαμε» και στη συνέχεια ακολούθησε το επεισόδιο του ξυλοδαρμού και λίγες ημέρες αργότερα, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, καθώς η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα που στεκόταν με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X