Κοινωνία

Άρτα: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο – Ασθενής απειλούσε με ψαλίδι το προσωπικό

Άρτα: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο – Ασθενής απειλούσε με ψαλίδι το προσωπικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο: Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε Νοσοκομείο στην Άρτα όταν ένας ασθενής σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να απειλεί του νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο της Άρτας, όταν ασθενής με ψυχιατρικά προβλήματα επιτέθηκε και απείλησε γιατρούς, νοσηλευτές και καθαρίστριες. Επενέβη η ΕΛΑΣ, έπεσαν πυροβολισμοί για τη σύλληψή του.
Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ)και ο πρόεδρός της, Μιχάλης Γιαννάκος.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

«Στο νοσοκομείο Αρτας από τύχη δεν σκοτώθηκε συνάδελφος χθες μεσάνυκτα.

Ασθενής με ψυχιατρικά προβλήματα που νοσηλευόταν στη πνευμονολογική κλινική ως παθολογικό περιστατικό, διεγερτικός και άκρως επιθετικός χτύπησε την αποκλειστική του, έφυγε από το θάλαμο νοσηλείας, έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του. Πήγε στα επείγοντα άρπαξε ψαλίδι, απειλούσε γιατρούς, νοσηλευτές, καθαρίστριες.

Άρπαξε τον μοναδικό φύλακα και του έβαλε το ψαλίδι στο λαιμό. Ξέφυγε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Κατέφθασε έξω από τα επείγοντα και για να καταφέρουν να φτάσουν στη σύλληψή του πυροβόλησαν οι αστυνομικοί στον αέρα για εκφοβισμό.

Με τον πυροβολισμό κατατρόμαξαν όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς και οι ασθενείς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα επείγοντα για εξέταση. Τώρα, νοσηλεύεται κρατούμενος στο διαμορφωμένο δωμάτιο ασφαλείας της πνευμονολογικής κλινικής φρουρούμενος. Το βράδυ κατέφθασε η διοίκηση που αναγκάστηκε να αντικαταστήσει το προσωπικό από τις δύο κλινικές λόγω ταραχής.

Τι άλλο θα δούμε στα νοσοκομεία. Είμαστε στο έλεος του κάθε νταή. Τι πρέπει να γίνει για να ληφθούν μέτρα. Όταν συμβεί το κακό τότε να δούμε τι θα έχουν να μας πουν. Για δουλειά πάμε όχι για πόλεμο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X