Κοινωνία

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 200 μόνιμες προσλήψεις φυλάκων στο ΥΠΠΟ

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 200 μόνιμες προσλήψεις φυλάκων στο ΥΠΠΟ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμη για έκδοση είναι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά σε 200 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Συγκεκριμένα ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων

Το προβλέπει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού προβλέπεται η έκδοση επικείμενης προκήρυξης απο το ΑΣΕΠ για προσλήψεις διακοσίων (200) κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Με το ίδιο έγγραφο, καθορίζεται παράλληλα ο αριθμός των θέσεων εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, που πρόκειται να καλυφθούν από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα από τις διατάξεις του ν. 2643/1998. Οι θέσεις που θα αφορούν τις κατηγορίες των προστατευομένων του ΟΑΕΔ καθορίζονται σε δεκατέσσερις (14).

Επιπρόσθετα καθορίζεται και ο αριθμός των θέσεων εργασίας στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ όπως ορίζουν οι διατάξεις του ν. 2643/1998. Οι θέσεις που θα αφορούν τις κατηγορίες των προστατευομένων του ΟΑΕΔ καθορίζονται σε τρεις (3).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X