Θέμα

Αστυνομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος – «Για τη ζωή όλων μας»

Αστυνομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος – «Για τη ζωή όλων μας»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα αποφάσισαν να κάνουν σήμερα στι 15.30 οι αστυνομικοί μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους κατά τα επεισόδια στον Ρέντη,καθώς και μετά την ανταρσία των ΜΑΤ την Πέμπτη όταν αρνήθηκαν αρχικά να μεταβούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αναφέρεται: «Η σημερινή Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη έξω από το Κοινοβούλιο και ώρα 15:30 σήμερα, Σάββατο (16/12)».

 

Ακόμα, επισημαίνεται το εξής: «Η παράσταση είναι συμβολική αλλά και ουσιαστική, τόσο για τον συνάδελφό μας, Γιώργο, ο οποίος δίνει τη μεγάλη μάχη της ζωής του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όσο και για την τιμή και τη ζωή όλων μας. Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν, καθώς και όλα τα Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σωματεία που εδρεύουν στην Αττική».

Αστυνομικοί, Αστυνομικοί Σύγκεντρωση Διαμαρτυρίας, Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματισμένος αστυνομικός

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση στον Ρέντη, ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο τα νέα για την υγεία του δεν είναι καλά. Παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας ενώ, πριν από λίγες ημέρες, οι γιατροί ακρωτηρίασαν μέρος του αριστερού του άκρου.

Εκτός από τον ακρωτηριασμό, σύμφωνα με το MEGA, οι γιατροί προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα. Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του 31χρονου.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X