Κοινωνία

Ασύλληπτη δήλωση υπέρ της διαφθοράς!

Ασύλληπτη δήλωση υπέρ της διαφθοράς!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όχι απλά παραδέχτηκε ότι οι χειρουργοί πληρώνονται έξτρα από τους ασθενείς – και μάλιστα σε μια περίοδο μεγάλης υγειονομικής, οικονομικής και ενεργειακής κρίσης – αλλά τους έδωσε και συγχωροχάρτι!

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφαση του υπουργείου Υγείας για τη θέσπιση των απογευματινών χειρουργείων, η αναπληρώτρια αρμόδια υπουργός, Μίνα Γκάγκα προέβη σε αδιανόητες δηλώσεις, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε έχει δώσει ούτε πρόκειται να δώσει έστω ένα ευρώ για το ΕΣΥ, αντιθέτως απολύει τους «ήρωες της πανδημίας» που προηγουμένως χειροκροτούσε από τα μπαλκόνια, ιδιωτικοποιεί τη δημόσια και δωρεάν Υγεία και κλείνει νοσοκομεία.

Η Μίνα Γκάγκα συγκεκριμένα δήλωσε ότι «οι περισσότεροι ασθενείς όταν με ρωτούν να τους συστήσω γιατρό, με ρωτούν “και τι να τους δώσω γιατρέ;”, ο περισσότερος κόσμος τον χειρουργό του θέλει να τον ανταμείψει, θέλει να του δώσει μια αμοιβή».

Δηλαδή, σύμφωνα με την κα Γκάγκα, οι ασθενείς θέλουν να πουν «ευχαριστώ» στους γιατρούς γι’ αυτό και είναι δική τους πρωτοβουλία να τους δώσουν επιπλέον χρήματα…

Σοκ‼️
Νομιμο το φακελάκι στους γιατρούς των νοσοκομείων για την αναπληρώτρια υπουργό υγειας Γκαγκα.
«Ο περισσότερος κόσμος με ρωτάει και τι να του δώσω γιατρέ;
Ο κόσμος,τον χειρουργό του,θέλει να του δωσει μια αμοιβή».
Η ανηθικότητα,η χυδαιότητα,η κυνικότητα χτυπάει κόκκινο 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X