Κοινωνία

Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: Μεγάλη πορεία στο Κερατσίνι

Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: Μεγάλη πορεία στο Κερατσίνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από μέλη της «Χρυσής Αυγής» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/9/2023) από συγγενείς, φίλους και αντιφασιστικές οργανώσεις στο Κερατσίνι.

Η Μάγδα Φύσσα φίλησε το μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο όπου ο γιος της έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» θα παραμείνουν κλειστοί από τις 17.30 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, αφού πραγματοποιείται πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την μάντρα του μπλόκου της Κοκκινιάς. Διευκρινίστηκε πως οι συρμοί θα πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγιά τους, χωρίς όμως να κάνουν στάση στους συγκεκριμένους σταθμούς.

Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε ολόκληρη τη χώρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ημέρα όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα απαγορευτεί η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι θα δοθούν ξανά στην κυκλοφορία μετά το πέρας των κινητοποιήσεων.

Δείτε εικόνες:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X