Κοινωνία

Διαδικτυακή εκδήλωση της ΔΟΕ για τις υποδομές των σχολείων την Κυριακή 3 Μαρτίου

Διαδικτυακή εκδήλωση της ΔΟΕ για τις υποδομές των σχολείων την Κυριακή 3 Μαρτίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΔΟΕ : Συνεχίζονται οι δράσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με τη μορφή διαδικτυακών εκδηλώσεων. Η ΔΟΕ τονίζει πως: «Το σύνολο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν και φέτος περιλαμβάνει επιστημονικές ημερίδες/συνέδρια, ερευνητικές καταγραφές και ερωτηματολόγια αποτύπωσης των απόψεων των εκπαιδευτικών, ηλεκτρονικές εκδόσεις των πρακτικών των ημερίδων, κοινές εκδηλώσεις με εκπαιδευτικούς φορείς (εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, γονεϊκούς φορείς, Παιδαγωγικά Τμήματα), στη βάση των αιτημάτων του Κλάδου, έτσι ώστε να ακυρώσουμε στην πράξη την πολιτική κατηγοριοποίησης των σχολικών μονάδων που οδηγεί στην εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης».

Η τρίτη διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, με τίτλο: «σημασία των σχολικών χώρων και των κτιριακών υποδομών στην ανάπτυξη των παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας. Ερευνητικά δεδομένα και επιστημονικές προσεγγίσεις».

Εισηγητές:

Γιώργος Χριστόπουλος, μέλος Κ.ΑΝ.Ε.Π. και Πρόεδρος Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.
Κυριακή Τσουκαλά, Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών του Α.Π.Θ.
Μανώλης Δανδουλάκης, Πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων στην ΚΤ.ΥΠ. Η Εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο youtube στον σύνδεσμο:

Οι ερωτήσεις προς τους ομιλητές μπορούν να κατατίθενται γραπτά στον σύνδεσμο:
https://forms.gle/iqZzB5aVGpa5EcL39

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X