Κοινωνία

Δικάζεται αύριο η 55χρονη που “χαράκωνε” μωρά – Τι υποστηρίζει

Δικάζεται αύριο η 55χρονη που “χαράκωνε” μωρά – Τι υποστηρίζει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα δικαστεί την Παρασκευή (20/7/2018), η γυναίκα που κατηγορείται ότι “χαράκωνε” μωρά σε εμπορικά κέντρα. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Η 55χρονη παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, χωρίς να έχει δικηγόρο και ως εκ τούτου το δικαστήριο της έδωσε αναβολή για να δικαστεί αύριο το μεσημέρι.

Όταν όμως ο πρόεδρος της ανακοίνωσε ότι θα κρατηθεί, εκείνη αντέδρασε λέγοντας: “θέλω να δικαστώ σήμερα, γιατί στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες”.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν δέχεται την κατηγορία που την βαρύνει, ότι την έχουν ταλαιπωρήσει και πως οι αστυνομικοί την χτύπησαν πολύ. “Είχα πάει να ψωνίσω, κάθισα να ψωνίσω και ξαφνικά είδα κάποιους να έρχονται κατά πάνω μου. Με άρπαξαν και με χτύπησαν. Μου έκαναν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Λατρεύω τα παιδιά. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι”.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η άγνωστη γυναίκα πλησίαζε τις μητέρες, έπεφτε πάνω τους ζητώντας συγγνώμη και χαράκωνε τα μωρά τους τα οποία σπάραζαν στο κλάμα.

Συνελήφθη γυναίκα που χαράκωνε μωρά…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X