Κοινωνία

Δολοφονία στη Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό 42χρονου μέχρι θανάτου

Δολοφονία στη Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό 42χρονου μέχρι θανάτου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Δολοφονία στη Ραφήνα: Δύο άτομα συνελήφθησαν για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό 42χρονου στην Ραφήνα το βράδυ του Σαββάτου.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στο Twitter ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκαος.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα, ανακοίνωσε o Tακης Θεοδωρικάκος.»Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από κέντρο διασκέδασής, στην Ραφήνα, υπήρξε άγρια συμπλοκή με αποτέλεσμα να πεθάνει έπειτα από ξυλοδαρμό ένας 42χρνονος.

Η συμπλοκή έγινε έξω από νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, με τουλάχιστον πέντε εμπλεκόμενους και ο 42χρονος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θύμα βρισκόταν σε μπαρ της περιοχής και όταν επιχείρησε να πάει στην τουαλέτα, κατά λάθος έσπρωξε έναν άνδρα με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει λέγοντάς του να βγουν έξω από το μαγαζί, αναφέρουν οι πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο 42χρονος βγήκε από το μαγαζί και πήγε προς ένα στενό. Εκεί οι πέντε του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα αργότερα να καταλήξει, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι δράστες ενόχλησαν τη σύντροφο του 42χρονου, εκείνος ζήτησε εξηγήσεις και ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός του.

Οι δράστες τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X