Κοινωνία

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Προκλητική η γιαγιά των ανηλίκων – «Άφαντος» παραμένει ο 14χρονος

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Προκλητική η γιαγιά των ανηλίκων – «Άφαντος» παραμένει ο 14χρονος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προκλητική εμφανίστηκε η γιαγιά των ανηλίκων, που κατηγορούνται για τη δολοφονία-σοκ του 87χρονου, στη Θεσσαλονίκη.

Η 45χρονη γυναίκα, που κρατούσε τσίλιες έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου όσο τα δύο αδέλφια χτυπούσαν ανελέητα τον άνδρα για λίγα ευρώ, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Η γιαγιά δείχνει να μην την αγγίζουν οι κατηγορίες για συνέργεια που μόλις της έχουν απαγγελθεί, όπως μεταδίδει το Mega.

Θεσσαλονίκη: Οι δύο έφηβοι σκότωσαν τον 86χρονο για 200 ευρώ – Τσιλιαδόροι παππούς και γιαγιά

Η 45χρονη γυναίκα μαζί με τον 40χρονο σύντροφό της αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη για να απολογηθούν για την υπόθεση σοκ.

Τα δυο ανήλικα αδέρφια δεν εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα λόγω ηλικίας και μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας από όπου ο 14χρονος έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον φύλακα, αλλά και τους κοινωνικούς λειτουργούς, με τις Αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Ο άτυχος 87χρονος νοσηλεύτηκε επί τέσσερις ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αιμάτωμα που προκάλεσαν τα βαριά χτυπήματα που του επέφεραν οι δύο ανήλικοι. Η κόρη του θύματος ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ασπρόπυργος: Επίθεση σε αστυνομικούς με πέτρες – Διαμαρτυρία για το lockdown

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X