Κοινωνία

Εφιάλτης για 28χρονη στο Μεταξουργείο: Της έταξαν δουλειά, τη «φυλάκισαν» και την εξέδιδαν

Εφιάλτης για 28χρονη στο Μεταξουργείο: Της έταξαν δουλειά, τη «φυλάκισαν» και την εξέδιδαν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια 28χρονη που την ανάγκαζαν να εκδίδεται με τη χρήση ακραίας βίας σε οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο.

Το κύκλωμα μαστροπείας ανάγκαζε την κοπέλα να εκδίδεται ακόμη και 30 φορές την ημέρα, ενώ κάθε φορά που διαμαρτυρόταν και εκλιπαρούσε να την αφήσουν ελεύθερη τότε ο 28χρονος που την κρατούσε έφτανε στο σημείο να την ξυλοκοπά άγρια, χρησιμοποιώντας ακόμα και αλυσίδες.

Όλα ξεκίνησαν το 2020 μέσω μίας αγγελίας που είχε δημοσιευτεί στο Facebook. Σε αυτήν δήθεν ζητούσαν μία κοπέλα για να εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφετέρια. Η γυναίκα επικοινώνησε με τον άντρα που είχε δημοσιεύσει την συγκεκριμένη αγγελία, έκλεισε ραντεβού μαζί του, αλλά όταν συναντήθηκαν σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας ο δράστης κλείδωσε την πόρτα, άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και της ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα «θα δουλεύει για εκείνον».

Ο 28χρονος και οι συνεργοί του της είχαν παρακρατήσει την ταυτότητα και κάθε έντυπο που είχε, προκειμένου να μην μπορεί να διαφύγει, ενώ πάρα πολύ συχνά την χτυπούσε για να μην του φέρνει αντίρρηση για τον όγκο των «πελατών».

Κάποια στιγμή η νεαρή γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και ζήτησε βοήθεια από ΜΚΟ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση η ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τον 28χρονο αλβανικής καταγωγής, όσο και έναν 40χρονο ομοεθνή του και έναν 61χρονο Έλληνα που κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, πλαστογραφίας, παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Και οι τρεις φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή με οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο, ενώ ο 28χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες αλλά και καταδικασμένος με δεκαετή ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ως προς το τελευταίο έχει καταδικαστεί για τον πυροβολισμό ενός άνδρα σε λαϊκή αγορά του Πειραιά το 2020, ενώ κατά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε με πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X