Κοινωνία

Εισαγγελέας καλεί Μένιο Φουρθιώτη για το συμβόλαιο θανάτου κατά Βαξεβάνη

Εισαγγελέας καλεί Μένιο Φουρθιώτη για το συμβόλαιο θανάτου κατά Βαξεβάνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες μετά την κατάθεση ενός «μάρτυρα – κλειδί», σύμφωνα με τον οποίο ο Μένιος Φουρθιώτης έψαχνε άτομο για συμβόλαιο εκτέλεσης του Κώστα Βαξεβάνη κι ενός άλλου δημοσιογράφου, ο γνωστός παρουσιαστής καλείται από τον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με το Documento, έχει ήδη δοθεί παραγγελία από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γεώργιο Νούλη να κληθεί ο παρουσιαστής σε ανωμοτί κατάθεση –ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος δηλαδή– προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο, ο Κώστας Βαξεβάνης είχε καταγγείλει δημόσια ότι ο Μένιος Φουρθιώτης έψαχνε άτομο για να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του.

Τότε, η Εισαγγελία Πρωτοδικών έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των όσων κατήγγειλε ο Βαξεβάνης και ειδικότερα για τη διάπραξη του αδικήματος της πρόκλησης – προσφοράς προς τέλεση εγκλήματος. Η προκαταρκτική ολοκληρώθηκε και απεστάλη στην εισαγγελία, με τον εισαγγελέα Γ. Νούλη να παραγγέλλει στο τμήμα Εκβιαστών της ΕΛΑΣ να κλητεύσει τον Μένιο Φουρθιώτη για να εξεταστεί ανωμοτί – ως ύποπτος δηλαδή. Σύμφωνα μάλιστα με νομικές πηγές, η κλήση προς ανωμοτί κατάθεση σημαίνει ότι η Δικαιοσύνη βρίσκεται ένα στάδιο προτού ασκήσει ποινικές διώξεις σε βάρος του παρουσιαστή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X