Καιρός

Έκτακτο δελτίο καιρού από ΕΜΥ – Καταιγίδα και χαλάζι στη Βόρεια Ελλάδα

Έκτακτο δελτίο καιρού από ΕΜΥ – Καταιγίδα και χαλάζι στη Βόρεια Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έκτακτο δελτίο καιρού από ΕΜΥ: Ισχυρή καταιγίδα στη Βόρεια Ελλάδα. Δυνατή βροχή χάλασε το μπάνιο στις παραλίες της Χαλκιδικής και μάλιστα έπεσε και χαλάζι σε ορισμένες περιοχές.

Κακοκαιρία και στις Σέρρες, όπου σύμφωνα με το infonews24.gr, η έντονη χαλαζόπτωση και βροχόπτωση στην κοινότητα της Ορεινής, προκάλεσε υπερχείλιση του ποταμού στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Πλημμύρισαν σπίτια, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές. Κάτοικοι σε διάφορες περιοχές της πόλης προσπαθούν με σκούπες στα χέρια να διώξουν τα νερά.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο.

Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ

Την ΚΥΡΙΑΚΗ (21-06-2020) βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη από τις πρωινές ώρες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη Μακεδονία. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τη νύχτα.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ (22-06-2020) και την ΤΡΙΤΗ (23-06-2020) τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλα τα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς τις Σποράδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ την Τρίτη πρόσκαιρα και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.Εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ (24-06-2020) η αστάθεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα περιοριστεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X