Επιλογές

Ελένη Τοπαλούδη: Το μυστηριώδες sms

Ελένη Τοπαλούδη: Το μυστηριώδες sms
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Τοπαλούδη λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία της έστειλε ένα μυστηριώδες sms σε φίλη της. Με την ίδια συνομιλούσε στο τηλέφωνο δύο περίπου ώρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα η 21χρονη φοιτήτρια μιλούσε με τη φίλη της στο τηλέφωνο από τις 22:11 μέχρι τις 23:42 το βράδυ της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ήταν ήρεμη και της είπε ότι θα πάει για ύπνο.  Νωρίτερα είχε συναντηθεί με κάποιον φίλο της.

Δύο ώρες περίπου αργότερα και συγκεκριμένα στις 01:07 η 21χρονη έστειλε ένα μήνυμα στη φίλη της στο messenger. Της ζήτησε να την πάρει τηλέφωνο σε μία ώρα.

Παραμένει άγνωστος ο λόγος που η νεαρή ζήτησε κάτι τέτοιο, ίσως, να αισθανόταν ανασφάλεια και ζητούσε τρόπο να φύγει.

Ελένη Τοπαλούδη: Ψάχνουν τρίτο άτομο στη δολοφονία

Στο μεταξύ αποκαλύπτεται ότι μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που δρα στο νησί έχει πιάσει στα δίχτυα του φοιτητές. Οι τελευταίοι χρησιμοποιούνται ως έμποροι ναρκωτικών σε κοπέλες που επίσης σπουδάζουν στη Ρόδο. Σύμφωνα με την Espresso, όταν οι αντιστάσεις των κοριτσιών μειώνονται λόγω της χρήσης ουσιών, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε όργια. Δίχως να υποψιάζονται ότι η εξέλιξη θα είναι να αναγκαστούν να βγουν στην πορνεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια των συνευρέσεων κάποιοι βιντεοσκοπούν τα πάντα εν αγνοία των κοριτσιών. Στη συνέχεια τα μέλη του κυκλώματος τις εκβιάζουν. Λένε ότι θα ανεβάσουν τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο και θα τα στείλουν στις οικογένειές τους, αν δεν πάνε σε ραντεβού με άτομα που θα τους υποδείξουν εκείνοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X