Κοινωνία

Εντολή να εκκενωθούν δύο πολυκατοικίες στη Λάρισα

Εντολή να εκκενωθούν δύο πολυκατοικίες στη Λάρισα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την εκκένωση δυο πολυκατοικιών στη Λάρισα ζήτησε η πολεοδομία για λόγους στατικότητας, μετά τις πλημμύρες που καταγράφηκαν στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι εν λόγω πολυκατοικίες είναι στην οδό Γουλιανού στη συνοικία Αμπελοκήπων στη Λάρισα. Η πολεοδομία ζήτησε την εκκένωσή τους, διότι το οικόπεδο ανάμεσά τους είχε πλημμυρίσει μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Στη συνέχεια, έγινε απάντληση των υδάτων με αποτέλεσμα χώματα από τα θεμέλια των δύο πολυκατοικιών να υποχωρήσουν και να προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους, οι οποίοι κάλεσαν τις αρμόδιες αρχές.

Αρχικά, διατάχθηκε η εκκένωση από την πλευρά της πολεοδομίας, ωστόσο οι ένοικοι κάλεσαν πολιτικό μηχανικό, ο οποίος έλεγξε την στατικότητα των κτιρίων για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Να σημειωθεί πως οι περισσότεροι από τους ενοίκους εξακολουθούν να μένουν στα διαμερίσματα τους. Μάλιστα, μερικοί απ’ αυτούς υποστηρίζουν πως δεν έχουν πού να πάνε και όσο βλέπουν ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα δεν φεύγουν από τα σπίτια τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X