Κοινωνία

Επίσκεψη Κασσελάκη στο νοσοκομείο «Παίδων»: Ιερή ευθύνη να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους

Επίσκεψη Κασσελάκη στο νοσοκομείο «Παίδων»: Ιερή ευθύνη να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού και συνάντησε μικρά παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τα παιδιά, αντάλλαξε ευχές και μοίρασε δώρα ενόψει των Χριστουγέννων. Αντίστοιχα, τα παιδιά του νοσοκομείου Παίδων έδωσαν στον Στέφανο Κασσελάκη μια ζωγραφιά με αφιέρωση, ενώ του είπαν και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

 

«Σκεφτόμαστε κάθε μέρα τι θέλουμε για την καινούρια χρονιά και αυτό που θέλουμε είναι πραγματικά να μπορέσει η κοινωνία μας να δει καλύτερες μέρες, και πιστεύουμε ότι υπάρχει ιερή ευθύνη απ’ όλους μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και ειδικά παιδιά σαν κι αυτά εδώ στο Παίδων», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, τονίζοντας την αλληλεγγύη που χρειάζεται να υπάρχει στην κοινωνία.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, υποδέχτηκε ο κοινός διοικητής των διασυνδεόμενων γενικών νοσοκομείων Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Εμμανουήλ Παπασάββας, ο οποίος τον συνόδευσε στην ορθοπεδική κλινική.

 

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσαν επίσης η γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διευθυντής του πολιτικού Γραφείου του, Μανώλης Καπνισάκης.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X