Κοινωνία

Έψαχνε στο Facebook τον εκτελεστή της γυναίκας του!

Έψαχνε στο Facebook τον εκτελεστή της γυναίκας του!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια απίστευτη υπόθεση έρχεται στο φως, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που φέρεται να είχε μπει σε ομάδα στο Facebook και ρωτούσε πως μπορεί να βρει κάποιον να σκοτώσει τη γυναίκα του!

Μοιάζει περισσότερο σαν σενάριο ταινίας αλλά είναι μια υπόθεση που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από την καταγγελία ότι άνδρας έγινε μέλος σε γνωστή ομάδα στο Facebook σχετικά με την επιμέλεια παιδιών κι εκεί, σε συζητήσεις με άλλα μέλη, αποκάλυψε ότι ήθελε να δολοφονήσει τη σύζυγό του και έψαχνε κάποιον να το κάνει!

Το κουβάρι της απίστευτης ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν πριν από μερικές μέρες, ο ένας από τους συνομιλητές του 58χρονου αποφάσισε να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει τα όσα είχε πει ο άνδρας στις συζητήσεις στο Facebook.

Ο διαχειριστής της σελίδας στο Facebook ανέφερε στην αστυνομία ότι σε ιδιωτική συνομιλία με τον 58χρονο, εκείνος του αποκάλυψε ότι ήθελε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, καθώς εδώ και χρόνια έχουν προβλήματα στη σχέση τους και γι’ αυτό τον ρώτησε αν γνωρίζει κανέναν να αναλάβει το συμβόλαιο θανάτου!

Πολλές μέρες μετά, ο 58χρονος επανήλθε στο θέμα και μάλιστα αποκάλυψε ότι σκόπευε να πουλήσει ένα διαμέρισμα για να βρει τα λεφτά για το συμβόλαιο θανάτου! Προσέφερε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, 40.000 ευρώ, εκ των οποίων τις 10.000€ θα τις έδινε ως προκαταβολή!

Μετά την καταγγελία, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε τον 58χρονο μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, ενώ η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για περαιτέρω έρευνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X