Καιρός

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – «Διάλειμμα» λίγων ημερών και μετά, ξανά βροχές

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – «Διάλειμμα» λίγων ημερών και μετά, ξανά βροχές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία κακοκαιρία «εξπρές» υποχωρεί, αλλά ένα νέο «κύμα» έρχεται από την επόμενη εβδομάδα.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης μάς προετοιμάζει για ένα νέο «κύμα» κακοκαιρίας που έρχεται από την κεντρική Μεσόγειο και θα κάνει την εμφάνισή του την επόμενη εβδομάδα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στο OPEN, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, η οποία πάντως δεν θα συνοδεύεται από ιδιαίτερη πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα, το βασικό χαρακτηριστικό της νέας κακοκαιρίας θα είναι οι βροχοπτώσεις, ενώ τα χιόνια θα κρατηθούν σε μεγάλα υψόμετρα προς την κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα.

Τις επόμενες ημέρες, πάντως, το σκηνικό θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει έως και τους 17-19 βαθμούς Κελσίου, μετά την τελευταία ψυχρή εισβολή.

Αναφορικά με την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα προγνωστικά της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), τη Δευτέρα (14/02), θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Την Τρίτη (15/02) αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X