Κοινωνία

Εξαφάνιση 59χρονου από τη Θήβα – Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Εξαφάνιση 59χρονου από τη Θήβα – Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στη Θήβα για την εξαφάνιση 59χρονου το απόγευμα της Παρασκευής (26/1). Όπως ανακοινώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο αγνοούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», που ενημερώθηκε σήμερα (28/1) για την εξαφάνιση, ο 59χρονος έχει να δώσει σημεία ζωής δύο μέρες και η οικογένεια ζήτησε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα που δυσκολεύουν τον προσανατολισμό και την επικοινωνία του, υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο, ενημερώνει ο Οργανισμός.

Για την εξαφάνιση έχει κινητοποιηθεί η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα καθώς και την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας.

Ο εξαφανισθείς έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ παντελόνι και μπλε μπουφάν. Κρατούσε μπλε τσαντάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X