Κοινωνία

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη – Απολογείται την Δευτέρα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον κρεοπώλη – Απολογείται την Δευτέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε σε βάρος του κρεοπώλη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εισαγγελία πρωτοδικών Μεσολογγίου. Εκεί παρέμεινε για περίπου μία ώρα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Δευτέρα (22/01).Ο κρεοπώλης είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόσθεση στην υπόθεση της εξαφάνισης σου 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Μάλιστα, νωρίτερα η αστυνομία χρειάστηκε να τον φυγαδεύσει από το κτήριο της ασφάλειας όπου βρισκόταν γιατί απέξω είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του 31χρονου.

Έγιναν ακόμα τέσσερις προσαγωγές

Οι αστυνομικές αρχές μετά το ένταλμα σύλληψης του 50χρονου κρεοπώλη προχώρησαν και στην προσαγωγή ακόμα τεσσάρων ατόμων.Ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν είναι και ο 36χρονος φίλος του 50χρονου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε μπει και εκείνος στο κάδρο των ερευνών.

Ο 36χρονος πήγε και έδωσε νωρίτερα συμπληρωματική κατάθεση. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι τέσσερις που προσήχθησαν είναι δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Τα άτομα αυτά ανήκουν στο στενό κύκλο τους 50χρονου κρεοπώλη με τους οποίους φέρεται να είχε μιλήσει μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X