Κοινωνία

Έξαλλη η Βίκυ Σταμάτη με τις κατηγορίες ότι φερόταν βίαια στον Άκη Τσοχατζόπουλο – Ετοιμάζει μηνύσεις

Έξαλλη η Βίκυ Σταμάτη με τις κατηγορίες ότι φερόταν βίαια στον Άκη Τσοχατζόπουλο – Ετοιμάζει μηνύσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οργισμένη φέρεται να είναι η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, με τις καταγγελίες της ξαδέλφης του, Ελπινίκης Τσοχατζοπούλου, ότι εκείνη φερόταν βίαια στον σύζυγό της και τον κακομεταχειριζόταν.

Χωρίς να την κατονομάζει, η ξαδέρφη του πρώην κραταιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ είχε καταδείξει τη Βίκυ Σταμάτη ως υπεύθυνη για τον θάνατό του. Μεταξύ άλλων, η Ελπινίκη είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου τον είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο, τον είχε δεμένο και τον κακομεταχειριζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Βίκυς Σταμάτη, τις οποίες επικαλείται η εκπομπή «Super Κατερίνα», έχει κατατεθεί έγγραφο σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, με το οποίο ο πρώην υπουργός αποκληρώνει τα δύο ενήλικα τέκνα του, Αλέξανδρο και Αρετή, και άλλους συγγενείς, ενώ αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να παραστούν σε κάποια μελλοντική τελετή.

Άρα, δεν ήταν επιθυμητοί ούτε στην κηδεία του, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το κηδειόχαρτο ως του όπου ως οικογένεια του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφερόταν μόνο η σύζυγός του Βίκυ και ο γιος τους.

Μάλιστα, η Βίκυ Σταμάτη εμφανίζεται να είναι έξαλλη και να ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και βεβήλωση νεκρού κατά της ξαδέλφης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου είχε καταγγείλει: «Η κυρία Σταμάτη δεν μπορούσε να φροντίσει τον Άκη λόγω της πάθησής της, την οποία γνωρίζουν όλοι. Δεν ήταν τυχαία στο Δρομοκαΐτειο… Πολλές φορές με είχε καλέσει το βράδυ αργά στο σπίτι της και μου είχε πει: “Δεν τον θέλω. Εδώ είναι φιλοξενούμενος. Να τον πάρεις, όπως υποσχέθηκες, να τον φροντίσεις εσύ!” Ο εξάδελφός μου πέθανε από τις κατακλίσεις. Άνοιξε όλο του το σώμα, όταν τον κλείδωνε σε ένα δώμα στο σπίτι της, τον έδενε, τον κακομεταχειριζόταν. Δεν είχε ποτέ κλειδιά, γιατί του έλεγε: “Δεν είναι σπίτι σου, είναι σπίτι μου αυτό”! Τους πέντε μήνες που ο Άκης ήταν στο κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτη εγώ τον πήγαινα, τον γύριζα και τον φρόντιζα. Ήταν χωρίς φαγητό, βρόμικος και ανελέητος από την κυρία».

Την περασμένη εβδομάδα, τελέστηκε το μνημόσυνο του Άκη Τσοχατζόπουλου, παρουσία της συζύγου και του γιου του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X