Επιλογές

Φρίκη! Κακοποιούσαμε τα παιδιά μας μέχρι να κλάψουν

Φρίκη! Κακοποιούσαμε τα παιδιά μας μέχρι να κλάψουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν  χωράει ανθρώπου νους τόση βαρβαρότητα σε βάρος των ίδιων των παιδιών τους. Οι αποκαλύψεις από την ανάκριση προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Οι γονείς-τέρατα στη Λέρο, ομολόγησαν ότι επί χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους.

Στην ολονύχτια ανάκριση των δύο γονέων, που συνελήφθησαν την Κυριακή, ο πατέρας ομολόγησε τις κτηνώδεις πράξεις τις δικές του και της γυναίκας του σε βάρος των παιδιών τους. Ο κυνισμός έφτασε μέχρι του σημείου να πουν τους ευχαριστούσε ο βιασμός των παιδιών τους.

Θύμα των αρρωστημένων πράξεων του ζευγαριού όπως αποκαλύφθηκε ήταν η 14 ετών κόρη τους που έπασχε από κατάθλιψη, καθώς και ο 9χρονος γιος του ζευγαριού.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

Τα όσα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής το ζευγάρι προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Οι δυο γονείς-τέρατα ομολόγησαν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ότι βίαζαν τα δυο παιδιά τους. Μάλιστα με κυνισμό είπαν ότι σταματούσαν μόνο όταν εκείνα έβαζαν τα κλάματα. Και το απίστευτο πρόσθεσαν  δεν δίστασαν να πουν ότι ευχαριστιόνταν με αυτόν τον βασανισμό των παιδιών τους.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Ωστόσο, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X