Ελλάδα

Φρίκη στα Χανιά: Εξελίξεις στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα – Από που ήρθε ο κάδος με το μακάβριο εύρημα

Φρίκη στα Χανιά: Εξελίξεις στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα – Από που ήρθε ο κάδος με το μακάβριο εύρημα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φρίκη στα Χανιά: Νέες πληροφορίες ρίχνουν φως στην υπόθεση με το μακάβριο εύρημα . Το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα, συνεχίζεται, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής.

Σοκαρισμένοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν αρχικά μία σακούλα με ανθρώπινο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια δύο πόδια.

Οι έρευνες εστιάζουν στον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο που είχε μέσα τη σακούλα έφτασε από το Ρέθυμνο στα Χανιά.

Η ασφάλεια των Χανίων στη ΔΕΔΙΣΑ

Το βράδυ της Τρίτης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα κάτω άκρα του θύματος. Επίσης, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X