Κοινωνία

Φρίκη στα χέρια διαβολικής οικογένειας έζησε μία 46χρονη – Την βίαζαν και την εξέδιδαν σε Αθήνα και Θεσσαλία

Φρίκη στα χέρια διαβολικής οικογένειας έζησε μία 46χρονη – Την βίαζαν και την εξέδιδαν σε Αθήνα και Θεσσαλία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια 46χρονη Γερμανίδα -θύμα εμπορίας ανθρώπων- βίωνε ένα εφιάλτη καθώς παρέμεινε φυλακισμένη για ένα μήνα σε σπίτι Ελλήνων στη Γερμανία. Στη συνέχεια, ταξίδεψε με συνεργό τους στην Ελλάδα, όπου αναγκαζόταν να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες σε οίκους ανοχής στην Αθήνα και σε περιοχές της Θεσσαλίας, παραδίδοντας το σύνολο των εσόδων της.

Αφού κατάφερε να ξεφύγει από αυτήν την τραγική κατάσταση, απευθύνθηκε τον περασμένο Ιούνιο στις αστυνομικές αρχές για βοήθεια.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, αναγνωρίστηκαν οι εμπλεκόμενοι.

Συνολικά, πρόκειται για οκτώ άτομα, ημεδαπούς, άνδρες και γυναίκες. Στη δικογραφία έχει επισημανθεί ένας άνδρας, 41 ετών, ο οποίος ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης σε ελληνικές φυλακές για προηγούμενη υπόθεση εμπορίας ανθρώπων πάλι σε βάρος της 46χρονης.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και συγγενικά πρόσωπα του 41χρονου, ο οποίος φέρεται να δρούσε ακόμα και μέσα από τις φυλακές.

Η τραγική εμπειρία της γυναίκας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020, όταν ο 41 ετών άνδρας, ήδη κρατούμενος, επικοινώνησε μαζί της και με απειλές την ανάγκασε να μεταβεί σε σπίτι συγγενών του στη Γερμανία.

Εκεί, κρατήθηκε παρά τη θέλησή της για ένα μήνα, υπό συνεχή φρούρηση, πριν μεταφερθεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Όπως αναφέρει, παραδόθηκε σε συνεργό τους, ο οποίος την κακοποιούσε και την ανάγκαζε να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες καθημερινά σε οίκους ανοχής. Τα έσοδα από αυτές τις υπηρεσίες διαχειρίζονταν συγγενικά πρόσωπα του 41χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια δικογραφία, στις αρχές του 2021, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε περιοχή της Θεσσαλίας, όπου υποχρεώθηκε με απειλές και χρήση βίας να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού μέσω διαδικτυακών αγγελιών σε διάφορα μέρη στην ευρύτερη περιοχή. Επιπλέον, ένα μέλος της εγκληματικής ομάδας είχε αποσπάσει το κινητό τηλέφωνό της και, προσποιούμενος ότι ήταν η ίδια, ζητούσε και έπαιρνε χρηματικά ποσά από φιλικό της πρόσωπο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον των οκτώ εμπλεκομένων προσώπων, κατά περίπτωση, περιλαμβάνει κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη, και περνά στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών για περαιτέρω εξέταση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X