Κοινωνία

Φυλάκιση 10 μηνών στον γνωστό τράπερ με το όπλο – «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, είχα κι άλλο στο αμάξι» (vid)

Φυλάκιση 10 μηνών στον γνωστό τράπερ με το όπλο – «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, είχα κι άλλο στο αμάξι» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, για παράνομη οπλοκατοχή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα Glock.

Ο τράπερ ενώπιον του δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που επέβαιναν μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο τελευταίος στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του τράπερ, λέγοντας ότι το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις μαρτυρίες τους ανέφεραν πως νοίκιασαν μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ισχυρίστηκε επίσης πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο πάνω του και ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι»

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, ο νεαρός ανήρτησε βίντεο στα social media στο οποίο φαίνεται να κάνει πλάκα με τους φίλους του λέγοντας πως είχε κι άλλο όπλο στο αυτοκίνητό του.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», ακούγεται να λέει και αμέσως τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του στο αυτόκινητο όπου επέβαιναν ξεσπούν σε γέλια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X