Θέμα

«Φαρ Ουεστ» στο Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ – Τρεις Έλληνες σοβαρά τραυματίες (βίντεο)

«Φαρ Ουεστ» στο Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ – Τρεις Έλληνες σοβαρά τραυματίες (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γκάζι: Στις 06:59 πυροβολισμοί στο Γκάζι έξω από κλαμπ.

Συναγερμός σήμανε στο Γκάζι το πρωί του Σαββάτου λόγω πυροβολισμών που σημειώθηκαν έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι επί της οδού Ιάχου, με αποτέλεσμα τρία νεαρά άτομα από την Κρήτη να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», σοβαρά τραυματισμένα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, οι τραυματίες είναι από την Κρήτη και ήρθαν στην πρωτεύουσα για μπάτσελορ πάρτι. Οι ηλικίες τους είναι 33, 29 και 24 ετών, ενώ οι δύο εξ αυτών είναι αδέρφια. Ο ένας φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλέξει από το σημείο 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

 

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο στόχος των αγνώστων να ήταν το ίδιο το νυχτερινό κατάστημα, και οι τρεις Κρητικοί να ήταν «παράπλευρες απώλειες».

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό.



Οι Αρχές ερευνούν το σημείο, στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, ενώ αναμένεται να πάνε στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών ανέφεραν ότι ο στόχος των πυροβολισμών ήταν το γνωστό κλαμπ, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και άνοιξε πυρ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το τζιπ.

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.

 



 

Οι πινακίδες του μαύρου τζιπ έχουν δοθεί στις Αρχές προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο κάτοχός του, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται αυτή τη στιγμή. Δεν αποκλείεται το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Γκάζι, Γκάζι Πυροβολισμοί, Γκάζι Κλαμπ Πυροβολισμοί, Γκάζι Κλαμπ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X