Κοινωνία

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Πρωτοχρονιά με κρύο

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Πρωτοχρονιά με κρύο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι σαφής: το τσουχτερό κρύο θα μας συντροφεύσει μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων και λίγο πριν μπει το 2022 τα στοιχεία δείχνουν… αλλαγή.

Άρα, κάλαντα με κρύο και από το μεσημέρι της Παρασκευής (24.12.2021) ο καιρός «μαλακώνει» σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου σε σχεδόν όλη τη χώρα. Εξαίρεση θα είναι η Ήπειρος, όπου το κρύο θα επικρατήσει έως το απόγευμα.

Τα Χριστούγεννα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία θα φτάνει στη νότια Ελλάδα έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια θα επικρατήσει συννεφιά, με βροχές στη βορειοδυτική Ελλάδα και μπόρες στα νοτιοανατολικά.

Άστατος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα με εναλλαγές ηλιοφάνειας και συννεφιάς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ίσως κάποιες βροχές και καταιγίδες κατά τόπους.

Από την Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου, ο καιρός χαλάει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε σε ενδείξεις πως έρχονται κρύες αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη και αναμένεται να φτάσουν στις Ελλάδα στις 30 με 31 Δεκεμβρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X