Επιλογές

Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε απόδειξη της δολοφονίας στο αυτοκίνητό της (pic)

Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε απόδειξη της δολοφονίας στο αυτοκίνητό της (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από την αστυνομία έδωσε την Πέμπτη (25/1/2018) ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Αφορμή της εισαγγελικής εντολής αποτέλεσαν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της 44χρονης.

Ο δικηγόρος και το τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που μετέβησαν στο Αγρίνιο κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Αυτό που βρήκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι στο μισοκαμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη είναι ένα αυτοσχέδιο φιτίλι βουτηγμένο σε πετρέλαιο και συνδεδεμένο με καλώδιο που είχε αποκολληθεί από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πορτ μπαγκάζ.

ΦΩΤΟ από sinidisi.gr

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: «Στο πίσω κάθισμα, βρήκαμε ένα φιτίλι, μία χειροτεχνική κατασκευή, βαμβάκι, βουτηγμένο στο πετρέλαιο, δεμένο σε καλώδιο που το έχουν αποξηλώσει από το πορτ μπαγαζ. Αν έφτανε η φωτιά στο πίσω κάθισμα, η φωτιά θα εξαπλωνόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που αυτό δεν έγινε ποτέ. Δε δείχνει αυτοκτονία, δείχνει ξεκαθάρισμα δολοφονία!»

Συμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Ταουξής, αυτή η αυτοσχέδια κατασκευή, “θα λειτουργούσε ως μοχλός μετάδοσης της φωτιάς στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου”.

Και συμπλήρωσε: “Θεωρώ ότι είναι ένα τεράστιο εύρημα… Αν κάποιος θέλει να καεί μόνος του, φέρνει ένα σύρμα, ένα καλώδιο κάτι. Αυτό δείχνει ότι αυτός που έδεσε το βαμβάκι, εκείνη τη στιγμή ήρθε σε επαφή με το αυτοκίνητο. Ξήλωσε ένα καλώδιο και στην άκρη του έδεσε το βαμβάκι για να λειτουργήσει σαν μπουρλότο. Αλλά η φωτιά δεν έφτασε ποτέ στο πίσω μέρος”.

Απίστευτη ανατροπή στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη: Είναι συμβόλαιο θανάτου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X