Κοινωνία

Κλέλια Ρένεση: Η περιπέτεια της υγείας που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή

Κλέλια Ρένεση: Η περιπέτεια της υγείας που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της  είχε η Κλέλια Ρένεση  το βράδυ της Τετάρτης . Η ηθοποιός υπέστη αναφυλακτικό σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο Λαϊκό όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Την Πέμπτη και αφού είχε περάσει ο κίνδυνος, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram με την οποία ευχαριστούσε τους γιατρούς για την έγκαιρη παρέμβασή τους που της έσωσε τη ζωή.

 

Στην τηλεφωνική δήλωση που έκανε σήμερα στο «Πρωινό Σουσού» η Κλέλια Ρένεση εξήγησε τι ήταν αυτό που έπαθε.

«Πήρα ένα αντιφλεγμονώδες και την άκουσα λίγο. Πήγα στο Λαϊκό. Με εξυπηρέτησαν πολύ οι άνθρωποι. Ήταν πολύ επείγον, δεν αντιμετωπίζονταν από το σπίτι αυτό.

 

Προσπαθώ να επανέλθω. Έχω πάρει πάρα πολλές ενδοφλέβιες αδρεναλίνης τώρα, προσπαθώ, θα επανέλθει ο οργανισμός μου φαντάζομαι σε 1-2 μέρες.

Έχω επιστρέψει στο σπίτι μου. Θεωρητικά, έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο» είπε η ηθοποιός, η οποία είχε, όπως εξήγησε, είχε αντιμετωπίσει κι άλλη φορά το ίδιο πρόβλημα, το οποίο μπορεί να γίνει αιτία να χάσει κανείς τη ζωή του.



«Έχω ξαναπάθει αναφυλακτικό σοκ, είμαι αλλεργική σε διάφορα πράγματα. Εντάξει, δε πειράζει, μια χαρά, όλα καλά. Υπάρχουν άνθρωποι σε πολύ χειρότερες καταστάσεις, που δε διορθώνονται με μια αδρεναλίνη. Όλα καλά.

Το σημαντικό είναι ότι τα νοσοκομείο και οι γιατροί είναι τρομεροί, έχουν τρομερές δυνατότητες. Και πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν φυσιολογικά, να αμείβονται σωστά οι γιατροί και να μπορούν τα νοσοκομεία να έχουν μια αξιοπρεπή κατάσταση, και τα κτίρια, να μην είναι υποστελεχομένα.

 

Γι’ αυτό παλεύουμε όλοι και λέμε για τη Δημόσια Υγεία. Εγώ πήγα σε ένα εφημερεύον κεντρικό αθηναϊκό νοσοκομείο και με εξυπηρέτησαν αμέσως, δε θα ζούσα αν δε με εξυπηρετούσαν αμέσως».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X