Κοινωνία

Κορωνοϊός: Δύο ξενοδοχεία καραντίνας στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Δύο ξενοδοχεία καραντίνας στην Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα κρούσματα κορωνοϊού καλπάζουν. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα και κυρίως να φορούν οι πολίτες μάσκες ιδίως σε χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός. Μετά τα ηχηρά καμπανάκια που χτύπησαν, η κυβέρνηση εδέησε να πάρει σοβαρά τις προειδοποιήσεις και να αρχίσει να συζητά τη λήψη μέτρων, πριν η κατάσταση πάρει διαστάσεις που δύσκολα θα αντιμετωπιστούν.

Ενα από τα μέτρα που βρίσκεται υπό συζήτηση από την κυβέρνηση είναι η επαναφορά ξενοδοχείων καραντίνας στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τη λειτουργία δύο μονάδων, το ένα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο στην Αθήνα, ως ξενοδοχεία καραντίνας, καθώς σκοπός είναι να βρεθεί ένας χώρος στην πρωτεύουσα και την συμπρωτεύουσα προκειμένου ένας τουρίστας που επιθυμεί να απομονωθεί να μην περνά εκ νέου  από τη διαδικασία εύρεσης νέου δωματίου, πράγμα εξαιρετικό δύσκολο ειδικά αυτή την περίοδο.

Σημειώνεται πάντως πως παρ΄όλο που το θέμα έχει συζητηθεί, ακόμη δεν έχει δοθεί το πράσινο φως , καθώς υπάρχουν αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα που δεν έχουν διευθετηθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X