Κοινωνία

Κορωπί: Προφυλακιστέος ο 76χρονος για τη δολοφονία του γιου του

Κορωπί: Προφυλακιστέος ο 76χρονος για τη δολοφονία του γιου του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 76χρονος που κατηγορείται πως σκότωσε με καραμπίνα τον 48χρονο γιο του, χθες Δευτέρα 19/4 στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χωρίς την παρουσία υπεράσπισης και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Αναγνώστου στο Κορωπί, ο 76χρονος πατέρας φέρεται να όπλισε την κυνηγετική του καραμπίνα και να τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιά τον 48χρονο γιο του. Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε: «Σκότωσα τον γιο μου».

«Η ώρα η άσχημη ήρθε, δυστυχώς τον πυροβόλησε. Ήταν άνεργο το παλικαράκι. Συνταξιούχος ο ξάδερφος» ανέφερε ένας άνδρας μιλώντας στο Sputnik.

Ενώ μια γειτόνισσά της οικογένειας σημείωσε: «Γνώριζα το θύμα για χρόνια. Ήσυχοι, καθημερινοί άνθρωποι, πρόσχαροι. Ο καθένας όταν κλείνει την πόρτα του, όμως, δεν ξέρεις… Λυπηρό, ήταν και νέος άνθρωπος»

Το θύμα αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 13 και 16 ετών ενώ κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε και ο μικρότερος γιος, που μίλησε για τα οικογενειακά τους προβλήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X