Κοινωνία

Κύκλωμα trafficking: Στη φυλακή η 71χρονη «Μαρίνα» με τους οίκους ανοχής – Εμπλέκεται και με την 12χρονη στα Σεπόλια

Κύκλωμα trafficking: Στη φυλακή η 71χρονη «Μαρίνα» με τους οίκους ανοχής – Εμπλέκεται και με την 12χρονη στα Σεπόλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μια 71χρονη που εκμίσθωνε οίκους ανοχής, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα trafficking που εξάρθρωσε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ.

Η κατηγορούμενη, γνωστή με το όνομα «Μαρίνα», έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια. Κατά το κατηγορητήριο ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, εξέδιδε την ανήλικη και σε οίκο ανοχής της 71χρονης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Κατά την απολογία της για το κύκλωμα trafficking φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες υποστηρίζοντας ότι για αρκετά χρόνια εκμίσθωνε νόμιμα 5 οίκους ανοχής στην Αθήνα. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως θα της ήταν αδύνατο να διαπράξει το αδίκημα της σωματεμπορίας, αφού η ίδια έχει υπάρξει για 50 χρόνια ιερόδουλη.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπόλοιποι 9 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα, ενώ σε δυό Κολομβιανούς, που τους αποδίδεται ρόλος «στρατολόγου»· επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε ΑΤ και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ.

Για την υπόθεση έχουν απολογηθεί συνολικά 21 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι 3 και αύριο το πρωί απολογείται ο τελευταίος από τους 22 συλληφθέντες, σύντροφος της 71χρονης «Μαρίνας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X