Κοινωνία

Λάρισα: Πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος – Κόπηκε δρόμος στα παράλια (pics)

Λάρισα: Πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος – Κόπηκε δρόμος στα παράλια (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα έχει δημιουργήσει στην περιοχή των παραλίων και του δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας η βροχόπτωση, η οποία έπεφτε από το απόγευμα της Τετάρτης και εντάθηκε τη νύχτα.

Πιο συγκεκριμένα τα ρέματα κατέβασαν μεγάλες ποσότητες νερού μετά την ένταση του φαινομένου την νύχτα. Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τα παράλια να μετρούν ξανά τις νέες πληγές τους.

Σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Αγιάς Βασίλη Λέτσιο φαίνεται πως έχουν πλημμυρίσει και πάλι σπίτια στην περιοχή δίπλα από την γέφυρα «Καλατράβα» στον Αγιόκαμπο.

Επίσης έχει κοπεί, λόγω κατολίσθησης, ο δρόμος προς τη Σκήτη. Κατολίσθηση υπάρχει και μέσα στην Σκήτη. Τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση των ζημιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ρέματα κατεβάζουν μεγάλες ποσότητες νερού, ενώ φωτογραφίες που έρχονται από την περιοχή καταδεικνύουν υπερχείλιση και πλημμυρικό φαινόμενο μεταξύ Αγιοκάμπου και Σωτηρίτσας.

Ενδεικτικά φαίνεται από τα στιγμιότυπα πως τα νερά διαπερνούν αυλές και έχουν συγκεντρωθεί σε οικόπεδα κλπ.

Από την περιοχή της Βελίκας έγινε κλήση στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένο υπόγειο

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν περισσότερες ζημιές, ενώ σημειώνεται πως πριν από δέκα ημέρες καταγράφηκαν σημαντικές καταστροφές στην παραλιακή ζώνη μετά από νεροποντή.

Πηγή: larissanet.gr

Κίνδυνος πλημμύρας. Υπερχείλισε ο Ληθαίος στα Τρίκαλα (pics&vd)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X